YÄLP Facility YÄLP Facility

YÄLP Företag

Vi YÄLPer dig att växa

Affärsvärlden är tufft och ställer många utmaningar mot den som driver företag. Många gånger vill företag växa men är inte förberedda att utöka sin organisation. Vi har en ambition att vara en partner du som företagare kan lita på. Vi har en ambition av att vi kan vara den partner som YÄLPer dig att klara flera utmaningar utan att du behöver ändra på din företagsstruktur!

Vem tar hand om det?

Ibland dyker upp hos olika verksamheter en del frågor kring vardagliga uppgifter. Saker som ska vara självklara, men inte lika självklar vem ska hantera de. Vem hänger upp tavlor? Vem hämtar och distribuerar posten? Vem ska köpa frukten till fikat eller tömma diskmaskinen? Vem ska se till att det finns papper i toaletterna?

YÄLP kan gärna ta över och se till att du kan driva en friktionsfritt verksamhet!

Avgörande YÄLP för fastighetsägare

Äger du fastigheter? Vi kan vara den avgörande biten i din verksamhet. Vi YÄLPer dig med att hålla ordning och reda på din fastighet, oavsett hur stor ditt företag eller fastighet är, oavsett om du äger en industrifastighet eller boendefastighet. Allting ifrån klippa gräset till polering av golv med allt mittemellan.

Vår YÄLP är schyst!

YÄLP har både ett kollektivavtal, miljöcertifiering och ett utbildningsprogram mot alla sina anställda, vilket innebär att alla som jobbar hos oss jobbar med miljöcertifierade produkter och utrustning, samt som de får schysta löner och arbetsvillkor.